Homecoming


Fredag 24 September

 Jag är helt slut efter en här veckan. Det har varit spirit week och i Torsdags var det dress like a celebrity ( vi hade typ fem Snookis i vår skola) och i fredags var det  Show your School spirit day.  De har verkligen skol anda här, mer än vad jag förväntade mig.


 Alla tar Spirit week VÄLDIGT seröst. Det blev även matkrig i under lunchen igen……men nu var ALLLA med.  Vi sitter mitt i matsalen och hamnar mitt i matkriget. Danni fick en hel Hamburgare i håret…


 Efter lunch var det Pep rally. Bandet, Cheerleaders och alla footballs killar sprang i korridoren och drog med sig alla elever till gympasalen. Där hade homecoming court olika tävlingar och uppvisningar inför skolan, sen fick man möjligheten att köpa godis, glass etc i massor av stånd utanför skolan.

 
Vi förlorade Footballs matchen, men trots det så verkar det som att vår skola får mycket uppmärksamhet i lilla Harrisburg. Skolaget kombinerat med skolandan har gjort att den lokala median skriver och filmar nästan varje match.  Torsdag 23 September

Jag e såå nervös, i morgon e det pep rally. De är dagen före homecoming, så skolan ska presentera alla olika team. Cheerleading ska cheera och på kvällen bli det Football game. ALLAM kommer vara där.


I dag var de matkrig under lunchen(löstes inte ut till något stort dock). De började med att Footballs killarna kasatade pomfritt på oss. Vi doppade dem pomfritten i ketchup och kastade de tillbaka såklart. De slutade med att Kristina hade potatismos i handen, killarna triggade henne att kasta potatismosen.......hon fick fem dagars kvarsittning.


Tisdag 21 September

Skolan var hur rolig som helst idag. Under samhäll var vår uppgift att gå in på wwww.nobelprize.org/education/ och testa olika spel. Så vi satt i princip hela perioden och spelade spel på internet. 
Under Livingskills började vår lärare prata om sina high schools romanser (kursen handlar om att vi ska lära oss att prata om oss själva och öppna upp oss hehehe :P ) och efter det så spenderade vi resten av lektionen kasta mjuka bollar på varandra i klassrummet.


Efter skolan åkte hela tennislaget på en borta match. Lovisa var jätte duktig och hon vann sin första singel match. Jag blev tvugen att lämna Tennisen lie tidigare och kunde därför inte spela någon match. Jens chef behövde någon som kunde vara barnvakt under två timmar, så jag ställde upp. Jack och Luke var sååå söta. Luke var runt tre år och Jack fyra-fem. Jag fick dessutom bra betalt!!!


Söndag 19 September

I söndags spenderade Lovisa; Alice och jag hela dagen i Hershey park.  Hershey är en choklad som e väldigt populär här. Mannen som började göra chokladen byggde sedan upp en hl stad som överlevde på chokladfabriken. I dag är Hershey en väldigt populärt turist område. De har Hershey park som är Tivoli, Hershey chocolate world, Hershey hotell, outlet etc.  Vi var I alla fall hela dagen I Hershey park, och jag har precis insett att jag faktiskt aldrig har åkt riktiga bergochdalbanor. Dem var sjuukt läskiga. Jag började må illa och kände mig yr. När jag skulle gå och lägga mig kände det som att jag fortfarande satt i bergochdalbanan.


Lördag 18 September

Jag vaknade runt 5 på morgonen för att ta bussen till New York.  Att åka till New York gick ganska fort efter som att jag sov heeela vägen. När jag var i New York för över en månad sedan men Jojji och Filippa gjorde jag inte så mycket turistiga saker det ända vi gjorde var att äta och shoppa. Den här gången var Jag, Ben och Christina och såg Frihetsgudinnan, Ellis Island etc.

Jag ÄÄÄLSKAR New York, vill bara tillbaka. Längtar redan till nästa gång jag ska besöka den underbara staden.
Torsdag 16 September

I morgon är det ÄNTLIGEN fredag!!!

Jag mår mycket mycket bättre nu än vad jag gjorde för tre dagar sedan, trots det äter jag fortfaande min medicin. Att vara inlåst i huset under tre dagar var ganska utråkande.
Men nu är helgen nästan här, alla läxor e gjorda och jag ska bara se fram emot vår lilla tripp på lördag.
Benjamin, Christina och jag ska åka till New York över dagen vilket ska bli hur roligt som helst, Jag Älskar dn staden.


12 September

I Fredags var det ännu en hemma match och vi målade oss och hejade som vanligt.

I Lördags var jag hos frisören. Mitt hår är nu inte lika risigt men mörkare. På natten från lördag till söndag fick jag en allergisk reaktion från HårFärgen.

Jag har ALDIGT an får så allvarlig reaktion förut. Såå idag var jag hemma från skolan och om jag fortsätter må så här dåligt i morgon kan jag inte gå till skolan då heller. Men nu har jag ju varit hos doktorn och fått medicin så förhoppningsvis blir jag bättre.


9 September

Den här veckan har varit lååång. Även fast skolan var stängd i måndags så känns det som att skol veckan aldrig kommer ta slut. Nu börjar skolan på riktigt, det är inte varmt längre och vi börjar få läxor.


Idag var det första gången vi hade cheerleading vid en match.  Eftersom jag bara har varti med i en vecka så är jag i den sämre gruppen. Ganska skönt faktiskt, det är inte så många som kommer på våra matcher (och inga jag känner) så det gör inget att jag inge kan allt och jag får vara med Megan, Lulu tvillingarna och alla de andra vid Football matchen vilket är suuper roligt.

I morgon ska vi ha Paint fight och sen gå på football matchen.

Megan och Colby under homeroom.
  
  Tennis team

Jag och Lovisa gick på bio, blev bara tvungen att köpa bio-cookies på burk!!

-

Måndag och ingen skola. Det har varit såå skönt med långhelg. Inte för att jag har gjort något jätte speciellt men bara tagit det lugnt. Footballs match var det på fredagen och efter så åkte vi alla till Al’s pizza och hängde. Lördagen var jag och Lovisa hemma hos två tvillingar i vår tennis lag. Vi var ett gäng tjejer som badade och åt där.

 

På kvällen åkte vi till Colby som hade en brasa. (tydligen är det de man sysselsätter sig med här, brasor.) Vi befann oss inte vid hans hus där han har sin hjort, vi var typ vid hans pappas arbetsplats eller något  :S Vi åkte runt i skogen med hans golfbil och jag höll på att trilla av minst tio gånger, skit läbbigt.


Football Game
-Lovisa och Alice som är den brasilianska utbytesstudenten.Lulus Host-momLulus rum


September


I dag öppnade jag mitt September brev från min Älskade flickor. <3

Jag kommer inte att glömma er!!!! Det var skit roligt den sista fredags kvällen med er :D

Waka Waka!!!!! :D

P.S I Love you too guys ;)
2 September

Nu är det officiellt höst, trots att det inte känns så då de är 27-30 grader här. Vi gick inte ens ut idag på idrotten på grund av att det var alldeles för varmt. (förstår mig inte riktigt på det här stället. Trodde det skulle bli höst här)


ÄNTLIGEN är det helg, det är tydligen en långhelg här nu så vi har inte skolan i morgon eller på måndag.


Nu har jag gått på ca tre Cheerleading träningar, jag trodde aldrig att jag var stark nog att lyfta någon men efter en 15 min träning med dem fick jag prova att lyfta en liten liten tjej som ser ut att vara ca 10 år. Det är skit kul men väldigt annorlunda och mycket att lära. Många av tjejerna i Cheerleading laget har tränat hela sommaren och kan alla Cheersen, jag måste lära mig alla på en vecka!!!!


I dag skedde den första riktiga tragiska händelsen i vår skola. En av killarna i vår (American) Footballs lag dog i en bilolycka för bara några timmar sedan.  Han gick tydligen inte i vår skola på dagarna utan studerade hemma. (tydligen hade han så dålig koncentrations förmåga att han inte fick bli undervisad med andra elever)men han var fortfarande en elev på East Penn och fick därför vara med i laget.  Jätte sorligt, det har inte gått en månad av skola och redan har bråk och dödsfall skett i skolan.

I dag på tennisen såg jag killarna träna trots de dåliga nyheterna och I morgon är det meningen att vi ska spela vår första football match. Nu vet jag inte längre om det kommer bli så.

http://www.pennlive.com/midstate/index.ssf/2010/09/east_pennsboro_township_crash.html


RSS 2.0