IKEA

I går åkte jag med Lovisa och Lovisas värdfamilj till IKEA i Baltimore.Lovisa och jag haar längtat efter att få äta köttbullar och Ikeas köttbullar är sååå mycket godare än ”Mammas köttbullar”. Vi gick runt på IKEA och tyckte det var såå konstigt att se svenska namn på alla varor, och vi blev helt galna när vi såg att de sålde Marabu, pepparkakor, Julmust, Godisbilar, Daim Etc. Dem hade allt som var riktigt Svenskt. Jag ville köpa allt.  


Brottning

I onsdags var jag på Young life klubb. Det var riktigt roligt, trots att jag förlorade brottningen. Dem har varje gång någon speciell lek och det tar alltid ut ett par personer som får göra det. Klart brottning jag blev uppdragen och blev tvungen att brottas…..med en sovsäck över huvudet!!!

Jag vann otroligt nog den första matchen mot en tjej.  Klart att jag blev tvungen att möta kille som hade vunnit sin match. Medans han hade en sovsäck över huvudet och stod på knä och inte jag förväntade vell sig alla att jag skulle vinna. Men tydligen är jag såå svag att jag inte ens kan vinna mot en kille med en sovsäck över huvudet!!!

 

Nu börjar det faktisk bli riktigt kallt här borta i Enola. Vi har nästan haft det över 190 grader varmare än i Sverige men i går kväll försvann värmen och det var förstagången jag frös riktigt ordentligt. Lovisa och Jag stod med Ep. Nation och kollade på Footballs matchen i 15 min men det var för kallt och faktiskt ganska tråkigt, så vi åkte hem och senare gick på bio.

Vi så the Social Network jag hade inte förväntat mig att den skulle vara bra men de visade sig att det var riktigt bra. Dessutom bestod filmen av massor av söta Harvard killar…


Söndag 24 Oktober

Nu har det redan gått en vecka sedan jag var I New York och träffade Mamma. Jag längtar tillbaka sååå. Livet rullar på här och Halloween firandet  e i full gång. Människor smyckar sina hus som om det vore jul.  Folk har förberett veckor innan. I går hade Lovisas familj Halloween fes t :P För en gångskull fick jag faktiskt känna på hur det var att vara blond. Kan ni gissa vem jag va?

Lovisa vann bästa kostym och jag vann roligaste...


Onsdag 20 Oktober

Efter att ha gått på East Penn i snart två månader så lyckas jag såklart få kvarsittning. Nej, jag har inte varit olydig under lektionen, bara väldigt trött på morgonen och lyckas komma försent på Tisdags morgonen. Kvarsittningen idag var dock helt värdelös, jag satt i princip i 30-40 min och stirrade in i väggen.

Nu är tennisen helt över för oss. Det har varit grymt kul och det är jätte tråkigt att de är över. :(


Fler bilder från New York

  


New York

Kom  precis hem från New York. Jag är heelt slut. Jag har haft en underbar weekend och det var sååå roligt att få träffa mamma. Jag har nog aldrig shoppat så mycket som vi har gjort de senaste dagarna. Folk skrattade åt mig när jag satt trött på en stol i Victoria secret och passade allas påsar, såg inte klokt ut.

Camilla Lego


The Voice

Just nu sitter jag framför datorn, kan inte sova alls eftersom jag drack en Monster energidryck för en stund sedan, dessutom är jag såå taggad inför helgen. I morgon är det ÄNTLIGEN torsdag och jag ska få träffa mammi i New York. De kommer bli såå roligt.
Så jag sitter här lyssnar lite på Vakna med the voice(vilket blir för mig somna med the voice), medans ni hemma i sverige går upp och gör er redo för ännu en dag så ska jag försöka sova.

I dag var det younglife möte. Younglife är en kristen klub för ungdomar (du behöver inte riktigt vara kristen för att vraa med), som några lärare på skolan arrangerar. I början var jag ganska kritisk mot sådana klubbar, men de visar sig vara riktigt roligt och populärt, vilket jag inte hade förväntat mig.
Istället för att fokusera allt för mycket på religonen etc. så hittar dem på massor av olika roliga aktiviteter. Det är definitivt ett smart sätt att sysselsätta och hjälpa ungdomar från att hamna i trubbel. 
Något de svenska skolorna borde ta efter.

 


Drag Racing

I Lördasg följde jag med Lovisas och hennes värd familj på Drag Racing. Lovisas värd mamma, Jen hade fråga mig för en månad sedan om jag ville förlja med. Jag som inte hade en anning om vad det var, var nyfiken nog att säga ja. De var definitivt inte något jag själv skulle komma på att göra. 

Darg Racing är tydligen bilar som åker jätte snabbt och låter jääätte högt. En liten tjej som jag fick definitivt uppleva något annorlunda, de var nog de läskigaste fyra timmarna i mitt liv. När bilen susade förbi kunde du känna kraften ända in i magen. Det var en riktigt annorlunda upplevelse, kanske inget jag skulle göra igen men riktigt coolt att få ha upplevt det. Allt man kunde välja på till lunch....


Nattuggla

Just nu ligger jag i sängen, försöker sova men lyckas inte alls. Det är oska utanför och trots att jag har förnstret stängt kan jag höra regnet. Jag har aldrig varit med om en såda här sark storm. En blixt slog precis ner i närheten och dundret av oskan gjorde att hela huset vibrerade, jag kunde till och med känna de i magen. Ben berättade förra veckan att en blix hade slagit ner i ett träd precis andra sidan gatan för ett par veckor sedan. :S


Cheerleading

Förra veckan fick vi Varsitys gamla Cheerleading outfits eftersom de fick nya. Men vi hann bara ha de två gånger tills skolan bestämde att de skulle göra sig av med cheerleading outfitsen eftersom de är för korta:P Som sagt vi har ju så klart en dresscode i skolan som de är strikta med.
Alice


Contemporary social studies

Contemporary social studies är en av mina bästa lektioner. I veckan tex spenderade vi enhel lektion av att göra ett "experiment" med ett Wii spel. John Lee är en kille som blev känd på Youtube. Han visar hur Wii färrkontrollen kan användas för att skapa 3D effekt på en vanlig tv. Vi följde hans instruktioner och gjorde det på vår lektion.

http://www.youtube.com/watch?v=Jd3-eiid-Uw
Tennis

I dag fick alla i tennis laget gå från skolan lite tidigare. (missade sista perioden, Amerikansk historia, YESS!!) Vi åkte en bra bit med bussen nästan två timmar för att spela match. JAG fick faktiskt spela idag , wihooo!! Jag och Sam spelade en dubble och dom vi spelade mot sööög så vi vann faktiskt, vi spelade 8 Game. Dem vann ett och vi vann åtta.

Sam är huuur stark som helst, hon har tydligen varit med i Wrestling ett år, hon tog till och med ner Lovisa som är jätte stark.Bakning och Husdjur

 Även fast det var Kanelbullens dag i dag hemma i Sverige så gjorde jag choklad bollar istället. Bakning är inte riktigt min grej, även fast choklad bollar är så enkelt att göra att det inte ens borde kallas för bakning. Men det är riktigt svårt att baka om man inte har alla riktiga ingridenser. Jag har idag inset att i Amerika så är pärlsocker och vanilj socker inte så där jätte vanligt. Senare fick jag ju dock höra att Lovisa var duktig nog att baka kanelbullar (jag vet kanelbullar är enkelt att baka), hon gav även mig rådet att kanske prova kokos istället. Att jag inte tänkte på det.


Dessutom har dem inte knäckebröd (dem har vell det någonstans men det är inte lika lätt tillgängligt) Jag sa till mamma senast idag att hon INTE skulle ta med sig knäckebröd när hon kommer till New York för att jag har ett paket kvar. Klart så fick katterna tag på de öppna paketet efter som att dem går, äter och rör på ALLT. Så hundarna fick iallafall en smakbit på mina sista knäckebröds mackor efter som att katterna knuffat ner packet. (dem här djuren äter ALLLT) För bara några minuter sedan kom en av katten in i mitt rum, fick ta på mitt ända Silly band jag hade, drog ned det på golvet och började käka gummi bandet........Jag är inte så säker på om jag vill ha djur längre.


De var ju också det ända speciella Silly bandet jag hade såklart. Det var köpt från skolan och de var formad som vår maskot, Pantern!


Öppnade Ocktober brevet idag, tack tjejer!!


Washington D.C

I Lördags var jag än en gång i Washington D.C. Jag åkte dit med Alice och henne host familj. Den här gången gick jag faktiskt in i The Capitol building, var vell kul.. :P Nu kan jag iallafall checka av det från min lista..

Den här gången var jag faktiskt inte den kortaste på resan, Alices host mamma e suuper kort, kortare än mig faktiskt!!


Tennis

I Tisdags spelade vi de kvarvarande två dubbelmatcherna från måndagens tennis matcher. Meghan & Michelle spelade första och Lovisa och Amanda andra. Vi vann båda! Vilket betyder att vi vann vår liga (?)  och vi kommer hamna i bakom glaset i skolan trofe skåååp!! :O Good job girls!RSS 2.0