Black Friday

Efter att ha hållit mig vaken kom Megan, Lovisa och Sara och hämta upp mig 2:30. När vi kom till Köpcentrumet var det kö utanför Macy’s och Sears. Köp centrumet öppnade inte förrän 3:30. Sara tog fram en varsin Kaffe Monster energi dryck, från att vara suuper trött blev jag jätte flummig och medans vi satt i bilen och vänta på att köpcentrumet skulle öppna berättade Megan och Sara hur människor faktiskt hade dött den här dagen. Förra året blev en person nertrampad på Walmart. Människor blir överkörda för att folk kör så snabbt och vårdslöst för att komma till all suuper rea. Folk börjar bråka om saker och det blir stora gäng fighter. Folk blir helt galan den här dagen, det är nästan som när SL:s bussar och tunnelbanor blir suuuper försenade under vintern att människor blir helt galna och börjar tjafsa.   

 

Trots att det var rea så köpte jag inte så mycket, ett par vantar och vinter mössa, en kuvär väska till mamma (som egentligen inte var så mycket billigare) och så lyckade jag köpa en kuvär väska till mig själv, men den var ju inte på rea. ( Ironiskt nog var den i alla fall billigare än den andra väska som var på rea) Jag vet inte varför men jag lyckas alltid köpa kläder som inte är på rea när annars hela affären har suuper rea, i det här fallet heela landet.

 

På Victoria secret, Hollister och American Eagle var det heelt galet. Jag gick in i affären och gick ut. Kunde knappt andas, ta mig inte fel jag gillar att shoppa men jag vill kunna andas också.

 

Så vid halv åtta var jag hemma igen.  Jag var helt slut och somna direkt. Jag kommer nog aldrig gå ut klockan halv tre på natten och shoppa igen, men det var riktigt roligt at få uppleva Black Friday


Thanksgiving

Klockan är 00:55 och för några timmar sedan lämnade de sista gästerna.  Ben och Christina hade förberett hela dagen med att laga mat till Thanksgiving.  Klockan fem kom hela släckte. Christinas familj är stor och jätte mysigt. Vi år en heeel del, även om maten inte var min favorit rätt så blev jag propp mätt och klarade inte alls av efterrätten.  

 

Just nu försöker jag bara hålla mig vaken, jag ska nämligen åka till gallerian kl 2:30 i dag. Varje fredag efter Thanksgiving är det något som kallas black Friday. Under Black Friday har alla affärer i hela landet har suuuuuper rea, folk blir helt galna (jag är ju självklart en av dem galna människorna efter som jag ska åka och shoppa halv tre på natten).  Men det är en av de många anledningarna varför jag älskar USA. Deras gallerior kan stänga vid tio till tolv på natten, dem har flera outlets och dem har dagar som black Friday. I Sverige så stänger köpcentrumen vid sju....vad är det som e så kul med det? Att gå och shoppa 9:30 på en vardag, det är så det ska vara.

Tydligen kallas black Friday för black Friday för att man går upp så tidigt för att shoppa att det är mörkt ute. 

 

 

Så nu har jag underhållit mig den senaste tiden med att tittat på vänner och även Män som hatar kvinnor med ben och christina som dem hyrde.  Har bara en och en halv timmer kvar av att försöka vara vaken, vilket jag tror inte kommer vara några problem.

 


Young life -Thanksgiving

I måndags var det Young life och eftersom det är Thanksgiving i morgon så firade vi Thanksgiving.

Som ni förmodligen vet så är thanksgiving en hög tid som går ut på att äta och vara tacksam.  Så vi åt en heldel, dock tyckte jag inte riktigt om maten, men dem bjöd i alla fall på kalkon!!

 Vi hade också en femkamp vara av en av lekarna var att bowla....med en fryst kalkon istället för en bowling klot.Det var riktigt rolig, nu har jag fått en försmak och längtar tills i morgon då riktiga Thanksgiving är. Dagen efter även kallat Black Friday kommer bli heeelt galen, hela landet har suuper rea, upp till 70-85% rea så det kommer vara kaos.

P.S temat var att man skulle klä ut sig till Rednecks, folk klär sig inte så här på riktigt.....dom flesta gör inte det iallafall.

Ny termin

Sista veckan på första terminen är över och det är lov!!
Jag började bli såå trött på ämnen jag hade och efter thanksgiving börjar mitt nya schema!!

Period 1:Photography
Period 2:Int graphic design
Period 3:Crafts
Period 4:Eng
Period 5:Art


November brev


Öppnade mittt månads brev idag, dessutom öppnade jag ett extra brev frida skickat till mig!!<3New York

Klockan hade börjat bli mycket och snart skulle mitt tåg gå från Union Station i Washington till New York. Jag hade mina grejer fortfarande i bilen. Så när jag sen var på väg till tågstation blev det bråttom och var jätte nära att missa tåget. Men efter tre timmar på tåget var jag äntligen framme på Penn Station i New York.


Varje gång jag gå ut ur tågstationen och står mitt på Manhattan får jag alltid samma glada känsla och pirriga i magen för att få träffa mina vänner (Jojji och Filli) eller familj. Mamma och Ronny hade överraskat deras vänner genom att komma till New York utan att de visste det. De befann sig på en resturan i Soho inte alls långt från vart vi stannade på hotell. Jag tog en taxi och mötte dem vid restaurang.  Det var sååå roligt att se dem igen särskilt Vendela som blev riktigt glad att se mig igen.
Washington D.C

Förra helgen hade jag ett fullt schema. Ben hade organiserat en dagstripp med andra utbytesstudenter från vår organisation till Washington D.C , förra fredagen. Dagen efter skulle jag ha varit barnvakt.  Men så blev det inte istället ringer mamma två dagar innan och säger att Ronny har boka flygbiljetter till New York. Jag fick ringar och försöka hitta någon annan som kunde vara barnvakt istället och bokade tågbiljetter från Washington till New York.

 

VI åkte tidigt på morgonen till Washington (såklart ställde jag alarmet på fel tid och vi blev sena).

Tredje gången i Washington gjorde att jag inte var lika intresserad att gå på museum, se kända byggnader och memorials, men det var rikligt coolt att få gå in i vita huset och det ABSOLUT BÄSTA var att få ”träffa” Obamas hund.  Så Ja, mötet med Obamas hund och att jag också fick shoppa lite i lite större roligare Forever 21 affärer gjorde min dag extra rolig.


stink bugs är äckliga!

Stinks bugs är överallt här! Det är värst på sommaren, som melina själv förklarar det "när det är varmt krälar massor av stink bugs på fönstrena". Någon dum människor tog iaf hit dem från asien eller nått för länge sen och dem är fortfarande kvar. Förra veckans dramatiska händelse var när Melina stod och sminkade sig i badrummet en morgon och hon såg en stink bug på hennes arm, hon slog bort den i panik. Sen insåg hon hur dumt det var eftersom den var spårlöst försvunnen, men fortfarande i hennes badrum. I skolan fick vi alla höra om den dramatiska händelsen och försökte komma på en lösning på problemet, men utan framgång. Stink bugen lever nog fortfarande i Melinas badrum...

hata stink bugs.


/Lola


RSS 2.0