New York City!!!

Lördagen den 4 december åkte jag än en gång till favvo staden New York City. Jen hade arrangerat bussresan med jobbet och jag fick åka med dem.  Det märks att det är juletider i New york. Sååå mycket människor!!Jag hörde minst 5 personer säga – I hate Time Square. Det var knökfullt. Det var till och med en kö för att kunna gå över gatan, alla människor hann inte över gatan tills trafikljusen ändrades.

Trots alla människor var det roligt att få uppleva New York under julen (något jag alltid ha viljat göra)Det var Europa marknad och skridskoåkning vid Bryant park, sen var vi också och såg den berömda julgranen vid Rockefeller Center.Vi var inne på Macy’s där den ”riktiga” jultomte finns, folk fick stå i kö i en och en halv timme, heeelt sjukt.  Desto längre upp på Macy’s du åker desto smalare bli rulltrapporna. Dem var även så gamla att dem var gjorda att trä. (Första gången jag har åkt rulltrappor gjorda av trä)

Efter vi Lunchat på Bubba Gump,(Ni som har set Forrest Gump förstår nog att restaurangen har hela temat från den filmen) så var vi på ett litet Gay bröllop. Dem protesterar mot homosexuellas orättvisor i samhället, och kämpar för jämställdhet i helhet. Dem ska forstsätta att ha ett bröllop varje lördag tills alla stater accepterar gay bröllop. Så om du är i New York över en lördag och känner för att gå på bröllop tipsar jag om att gå till Time Square klockan 16:00. 

Det är det här jag älskar med New York, det händer alltid något.

 www.Dragqueenweddings.com
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0