Phiadelphia

Dem här senaste veckarna har det varit fullt upp med fotbollen varje dag, och de är såå skönt att äntligen få lite semester. I går åkte jag med Louise till Philadelphia som ligger 2 timmar från Harrisburg.  Jag älskade Philadelphia, från det jag så. Det var vacker, många coola människor och den historisk stad.  Jag kan definitivt tänka mig åka dit och studera. Louise köpte även sin balklänning när vi var där.

I dag har jag bara spenderat hela dagen med att packa. Jag har varit lite orolig hela veckan att vi inte skulle kunna åka på grund utav allt som händer i Japan, men dem säger att det inte e någon fara. 

Fotboll och ny termin

Jag är heeelt slut och veckan är inte ens över ännu. Vi har haft tre timmars fotbolls träning varje dag efter skolan. Detta ska på gå i en vecka till. Det regnar och är kallt så vi tränar inne hela tiden.  Två riktigt tuffa veckor men gladeligen nog avslutar Lovisa och jag månaden med en resa till Hawaii. Jag kan inte fatta att det är sååå nära nu, BARA 10 DARGAR KVARR!!!! Min dröm kommer äntligen gå i uppfyllelse.  Så jag får jobba hårt dem här två veckorna och sen bara njuta av semestern.

I onsdags var det även en ny termin med nya klasser. I alla mina klasser förutom en är det riktigt konstiga människor i, min sista lektion är American Government med Mrs. Hanusa som är en jätte bra lärare.


Jojjji!!!


När vi kom hem från New York var vi heeelt slu. Jag kunde inte alls sova på tåget då det var en indie som satt och sjöng på indiska i sättet brevid... På måndagen blev jag tråkigt nog tvungen att gå till skolan, men på tisdagen kunde johanna följa med vilket var riktigt kul. Alla tyckte hon var sååå lång och sööt. :) På onsdagen tog jag ledigt från skolan och vi spenderade dagen med shopping i hamnstaden Baltimore som ligger i delstatn Maryland. Det var riktigt fint väder och varmt.Fina Johanna i Baltimores hamn.


New York

I dag är sista dagen för jojji i USA L Veckan gick sååå fort, men vi har hunnit med sååå mycket.  Johanna kom förra veckan och dagen efter på fredagen tog vi tåget till New York.  När vi kom till Pennstation i New York tog vi tunnelbanan till vårt hotell lämnade våra saker på rummet och sprang utt på stan för lite shopping.  De första timmarna ös regnande det, men efter några timmar kom vi tillbaka till hotellet torra och bärandes på massor av påsar. Jag hittade även min Prom klänning!!! Vanligtvis brukar tjerena köpa Prom klänningar för runt 2000–40000 kr men jag hittade en fin på H&M för bara 400 kr (ingen går på H&M i min skola så chansen är ytterst liten att någon annan skulle ha samma klänning som mig). Jag har inte ännu tagit en bild på klänningen men ni får se den till prom istället.


När vi kommer till hotellet är vi heeelt slut och nästan funderar på att stanna hemma hela kvällen.  Men efter ett tag hör jag en brandbil utanför gatan, när jag tittar ut ser jag att den stannar utanför vårt hotell. Jag antog att det hade hänt något i ett annat hus bredvid oss men efter några sekunder hör jag människor springa utanför vår dörr. När jag öppnar dörren ser jag massor med brand män, dem slår upp dörren till rummet bredvid oss.  De ända jag såg var ånga kommer och vatten som forsade ut i hallen ner för alla trapporna och även in i vårt rum. Två små chokade turister flyr från hotellrummet och kommer senare tillbaka till ett suuper fuktigt hotellrum utan el och vi fick direkt byta till ett annat rum.
RSS 2.0